Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ πίσω από την Torcaso Inv. Lim.

Όπως αποδεικνύεται από τις αναλυτικές καταστάσεις των τραπεζικών τους πράξεων η Μονή Βατοπαιδίου εκδίδει επιταγή 700.000 ευρώ από τον λογαριασμό της στην Τράπεζα Πειραιώς.

Η επιταγή αυτή εισπράττεται από την offshore Torcaso Investment Limited στις 15 Ιουνίου 2007, η οποία εμφανίζει ως διεύθυνση Αθήνας στην Π. Καλλιγά 23 και ΑΦΜ στη ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών.

Πρόκειται για μέρους της αγοράς της Μονής από την Torcaso πενταόροφης πολυκατοικίας στην οδό Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα στα Πατήσια.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο 4730/422 που μεταγράφηκε στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών και το οποίο συντάχθηκε στις 30.4.2007 στη Θεσσαλονίκη, το τίμημα ήταν ….3.7 εκατ. ευρώ.

Το οικόπεδο της πολυκατοικίας είχε αγοραστεί το 1999 από την offshore και η άδεια οικοδομής για την ανέγερση της εκδόθηκε το 2002 .

Πίσω από την Torcaso Investment Limited βρίσκεται κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών σε καίριες κυβερνητικές και κομματικές θέσεις .

Το γραφείο του βρίσκεται πολύ κοντά στο κτήριο που μεταβιβάστηκε και, σύμφωνα με περιοίκους, συχνά - πυκνά στο παρελθόν επέβλεπε τις εργασίες που πραγματοποιούνταν στην πολυκατοικία, ως μηχανικός που είναι.

Γιατί δεν βγαίνει μόνος του το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, να δηλώσει την ….συναλλαγή του με την Μονή Βατοπαιδίου ;

Τι φοβάται ; Υπάρχει ένοχο μυστικό στην συναλλαγή των 3.7 εκατ. ευρώ και ποιο είναι αυτό;

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Σύντομα αποκαλύψεις


Πολλά λέγονται και γράφονται από αποκαλυπτικό δημοσιογράφο σε γνωστό blog...

Κάποιοι φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει τα όρια της δημοσιογραφίας.

Στον μπαξέ της δημοσιογραφίας υπάρχουν (κι όχι πάντοτε ευδιάκριτα) τα... εύοσμα άνθη: Προκλητικά “βαποράκια” της κατευθυνόμενης πληροφόρησης, τα αποκαλούμενα και ως “παπαγαλάκια” , τρωκτικά των μυστικών κονδυλίων, χυδαίοι εκβιαστές που λειτουργούν ως θεραπαινίδες της αποκάλυψης , πράκτορες και χαφιέδες...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένονται σύντομα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ σχετικά με την σχέση αποκαλυπτικού δημοσιογράφου με συγκεκριμένα ΜΜΕ και κέντρα εξουσίας.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Quiz


Περί παραιτήσεως Παναγόπουλου ξέρει άραγε τίποτα ο κ.Καλφαγιάννης και η κα Δεμεντή.....;;;;

Περί παραιτήσεως Παναγόπουλου....


Πολλά λέγονται και ακούγονται περί παραιτήσεως του προέδρου της ΕΡΤ κ.Χρήστου Παναγόπουλου.

Πρόκειται για μια απίστευτη προβοκάτσια την οποία έχουν στήσει συνδικαλιστές της ΕΡΤ εν όψη αυριανών εκλογών.

Ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες έχει ο ίδιος προσωπικά επικοινωνήσει με δημοσιογράφους και εφημερίδες και έχει διαψεύσει το γεγονός.

Άλλωστε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Αντώναρος σε προηγούμενες ερωτήσεις που του είχαν τεθεί , είχε διαψεύσει τα περι παραιτήσεως Παναγόπουλου.

Σημειώνουμε ότι ο κ.Παναγόπουλος δεν ήταν μόνο μια επιλογή του κ.Θεόδωρου Ρουσόπουλου....

Άλλωστε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 με την ΕΡΤ και όπως ξέρουμε δεν του ζητήθηκε ποτέ να παραιτηθεί και δεν πρόκειται να το κάνει και ο ίδιος.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Με ασθενή μνήμη η Ζαφείρη


Η εν λόγω μάρτυς μιλώντας σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό δήλωνε ότι πιέστηκε προκειμένου να μην προβάλλει αντιρρήσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της επίμαχης περιοχής. Σας λέω ακριβώς την φράση της: «Μου έχουν δώσει και εντολή από το Υπουργείο να μην προβάλλω δικαιώματα...».

Να θυμίσουμε ότι η κα Ζαφείρη ήταν η αρμόδια στην ΚΕΔ στην Ξάνθη.

Όμως η εν λόγω υπάλληλος όταν κλήθηκε να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή φαίνεται ότι θυμήθηκε... καλύτερα και επαναδιατυπώνει την άποψή της απαντώντας γενικόλογα χωρίς να πει τίποτα για πιέσεις αλλά και για το ποιος υποτίθεται της έδωσε εντολές.

Η κα Ζαφείρη ξέχασε όλα όσα είχε πει στον τηλεοπτικό σταθμό.

Οδηγός μάρτυρας – Αποστολίδης –


Περιγράφοντας τον Πρόεδρο της ΚΕΔ, Πέτρο Παπαγεωργίου, για τον οποίο είχε καταθέσει στον εισαγγελέα ότι τον γνώριζε, αφού κατά τους ισχυρισμούς του τον μετέφερε μαζί με μοναχούς σε διάφορες υπηρεσίες, έπεσε σε πολλές και συγκλονιστικές αντιφάσεις.

α) Όταν ο κ. Αποστολίδης ρωτήθηκε να περιγράψει τον κ. Παπαγεωργίου υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα άτομο 40-45 ετών ενώ ο Πρόεδρος της ΚΕΔ είναι περίπου 60 ετών!

Επίσης όταν κάποιο μέλος της επιτροπής τον ρώτησε για το ύψος του κου Παπαγεωργίου είπε ότι είναι περίπου 1,80. Τότε ο βουλευτής κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δεν κρατήθηκε και ευχαρίστησε τον μάρτυρα διότι, όπως είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., είναι ευχαριστημένος γιατί γίνεται και αυτός 1,80 αφού ο κ. Παπαγεωργίου έχει το ίδιο ύψος με τον Βουλευτή.

β) Ο κ. Αποστολίδης κατά την διάρκεια της καταθέσεως του στην Εξεταστική Επιτροπή παρατηρήθηκε, ότι συνεχώς έσκυβε και διάβαζε κάποιο κείμενο. Ρωτήθηκε κάποια στιγμή να εξηγήσει τι είναι αυτό που διαβάζει. Ο μάρτυς είπε ότι διαβάζει το κείμενο της κατάθεσής του στον εισαγγελέα. Ευλόγως στη συνέχεια διατυπώθηκε η απορία, πως είναι δυνατόν να έχει στα χέρια του την κατάθεσή του και από το Προεδρείο του ζήτησαν να επιδείξει το χαρτί της κατάθεσης.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι το χαρτί προήρχετο από φαξ γνωστού τηλεοπτικού σταθμού.Φυσικά το έγγραφο κατετέθη στα πρακτικά της Επιτροπής.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Περίεργες συμπτώσεις



Σύμπτωση πρώτη .

Στις 15 Αυγούστου ο κ. Κοντομηνάς μαζί με τον κ. Λάκη Λαζόπουλο επισκέπτονται το Άγιο Όρος και την Μονή Βατοπαιδίου.

Δεν έμειναν όμως εκεί ! Επισκέφτηκαν και την Μονή Μεγίστης Λαύρας , οι μοναχοί της οποίας ήταν μόνιμα καλεσμένοι στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για την γνωστή υπόθεση.

Σύμπτωση δεύτερη

Ο … «οδηγός» του Εφραίμ που κατέθεσε στην Εξεταστική επιτροπή , το Fax το οποίο είχε στα χέρια του και επιδείκνυε στα μέλη της ήταν από αριθμό fax του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

Σύμπτωση Τρίτη

Ο σύζυγός της κυρίας Σωτηροπούλου ο δικηγόρος κ. Μ. Κουκουβίνος , ήταν στο Δ.Σ του Άρη Θεσσαλονίκης επί εποχής Κοντομηνά.

Τόσες περίεργες συμπτώσεις;

Μήπως τελικά αποκαλύπτεται η σκευωρία;

Μήπως τελικά φθάνουμε στα κυκλώματα και σ` αυτούς που πραγματικά κρύβονται πίσω από την υπόθεση;

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Αποκαλυπτικό

Σε χθεσινό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού έγινε αναφορά στην υποτιθέμενη ,κατά κάποιους , συγκέντρωση που διοργανώνουν αυτές τις ημέρες κύκλοι του πρώην Υπουργού Επικρατείας κ.Ρουσόπουλου στο Υπόλοιπο Αττικής.

Η αλήθεια είναι όμως τελείως διαφορετική !!!

Σύμφωνα με πλήρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο κ.Ρουσόπουλος δεν προτίθεται να παραστεί σε καμία κομματική ή άλλου τύπου δημόσια συζήτηση μέχρι το τέλος της Εξεταστικής επιτροπής.