Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Τα πρώτα στοιχεία των exit poll

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των exit poll , η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων διαμορφώνεται στο 3,5%.
Να σημειωθεί ότι- πάντα βάσει των στοιχείων των exit poll- ο μεγάλος όγκος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει ψηφίσει ακόμα!

Τα έγκυρα exit poll είναι μόνο τριών εταιρειών. Αυτό που παρατηρείται αυτή την στιγμή είναι μια πρωτοφανής καταιγίδα παραπληροφόρησης ,που έχει περάσει στα γκρίζα μονοπάτια της προπαγάνδας , από διάφορα δήθεν ενημερωτικά blogs και sites.

Να σημειωθεί ότι όπως ισχυρίζονται έγκυροι αναλυτές των δημοσκοπήσεων ο "αστάθμητος παράγοντας", που πάντα υπάρχει στις εκλογικές διαδικασίες ,ίσως ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα .

Οι ηλικίες που μπορούν να τροποποιήσουν αυτά τα δεδομένα είναι οι κατηγορίες 18-24 και 50 άνω.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Αποκλειστικό


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NonPaper300 η εταιρία δημοσκοπήσεων KResearch διεξήγαγε έρευνα η οποία έληξε σήμερα στις 4.30 το απόγευμα
(πριν την ομιλία του πρωθυπουργού κ Κ.Καραμανλή στο Πεδίο του Άρεως.).

Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης έδειξε την διαφορά των δυο μεγάλων κομμάτων να μειώνεται κ να κλείνει στο 3%.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει δημοσκόπηση της εφημερίδας "Μακεδονία" όπου εμφανίζει τη την ψαλίδα να έχει μειωθεί δραματικά στο 1,3%. !!!
Να σημειώσουμε επίσης πως το μέγεθος του δείγματος της παραπάνω έρευνας ήταν πολύ μεγάλο!!! (ξεπερνούσε τους 2.500 ερωτηθέντες)

Υσ. Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος δήλωναν πριν από λίγο εξαιρετικά ικανοποιημένα από την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Πεδίο του Άρεως αλλά και από τον ενθουσιασμό του κόσμου στο πρόσωπο του Κ.Καραμανλή.

Σχολιο NonPaper : Συνεργάτης μας πριν από λίγα λεπτά , μας ενημέρωσε πως η συγκέντρωση της ΝΔ ήταν τουλάχιστον διπλάσια σε αριθμό σε σχέση με αυτή του Πασοκ αλλά και πολύ έντονη σε παλμό.


Παζάρια εκδοτών - Παπανδρέου λίγο πριν την κάλπη



Αλήθεια γιατί ο κ. Σταύρος δεν δημοσίευσε έρευνα που είχε χθες το βράδυ στα χέρια του;
Τι τον εμπόδισε;

Τι έλεγαν οι αριθμοί ;
Ποιους έκαναν ...νούμερο;
Εν πολλοίς ποιους θα δυσαρεστούσε η δημοσίευση αυτής της έρευνας;

Ποια σχέδια έχει ο μεγαλοεκδότης και ποια " επιταγή " υπέγραψε με το εκδοτικό κατεστημένο ο Γ. Παπανδρέου;

Φυσικά τώρα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό αλλά είναι προφανές ότι θα εξοφλήσει το χρέος του σε περίπτωση που κάποια στιγμή κερδίσει το κόμμα του. Πριν αρχίσει να κυβερνάει έβαλε ΧΡΕΗ !!!

Βλέπει ο κ. Παπανδρέου ότι οι σύντροφοι του Σοσιαλιστές συντρίβονται σε όλη την Ευρώπη.

Καταλαβαίνει ο Ελληνικός λαός γιατί είναι έξυπνος λαός και δεν πρόκειται να επιλέξει ΠΟΤΕ για Πρωθυπουργό του ένα πρόεδρο μιας αποτυχημένης παρέας σοσιαλιστών.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Προς δημοσιογραφικά παπαγαλάκια (No2)



Το μεσημεράκι είδαμε σε γνωστό blog να γίνεται λόγος για μια κρυφή δημοσκόπηση της RASS η οποία έχει δοθεί στα χέρια του ίδιου του πρωθυπουργού (κατά το ρεπορτάζ τους).

Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε και το δικό μας και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Τα παπαγαλάκια της Χ.Τρικούπη (!!!) έχουν πλέον ξεσαλώσει.Πλάθουν ειδήσεις και κατασκευάζουν μετρήσεις δημοσκοπήσεων.Είναι τόσο βαθιά νυχτωμένοι για τα αποτελέσματα των gallops που αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά πως ο μισθός τους είναι κάτι παραπάνω από άξιος.

Αυτά τα λαμόγια της δημοσιογραφίας έχουμε υποσχεθεί να τα παρακολουθούμε και να τα ξεμπροστίαζουμε σε κάθε ανάρτηση που σκοπό έχει την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση του Έλληνα πολίτη.

Ακούστε καλά λοιπόν άθλια παπαγαλάκια ...Η δημοσκόπηση της Rass δε δείχνει 4,2% διαφορά του Πασοκ από τη ΝΔ...

Η διαφορά που παρουσιάζει η δημοσκόπηση της εταιρίας Rass είναι
ΚΑΤΩ από 2 μονάδες


(και το ξέρετε καλά εσείς πράσινα παπαγαλάκια ...)


Βγείτε και πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από τα κομματικά ταμεία της Χ.Τρικούπη.Το παράδειγμα του Τσουκάτου δεν σας έχει γίνει μάθημα...ακόμη!

Φιλάκια....!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ συνέχεια....


Παρουσιάζουμε σειρά τοποθετήσεων που έκανε ο εκπρόσωπος και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Πασοκ κ. Παπακωνσταντίνου κατά την διάρκεια της θητείας του στο ΔΣ του Ο.Τ.Ε (2002-2004).

Φαίνεται λοιπόν στα παρακάτω αποκλειστικά έγγραφα να αναφέρεται στην Ευρυζωνικότητα και τις Νέες Τεχνολογίες.

Τυχαίες οι επισημάνσεις του;

Μήπως φωτογραφίζει συγκεκριμένη εταιρία ;

Μήπως αυτή η εταιρία είναι η Siemens ;

κ. Παπακωνσταντίνου ...πολλές οι συμπτώσεις ! ! !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1η (Συνεδρίαση 2655 3/4/2002)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2η (Συνεδρίαση 2676 26/2/2003)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 3η (Συνεδρίαση 2685 16/7/2003)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 4η (Συνεδρίαση 2685 16/7/2003)

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ


Σε λίγο παρουσιάζουμε έγγραφα από τις τοποθετήσεις του κ. Παπακωνσταντίνου στο ΔΣ του Ο.Τ.Ε με θέμα την Ευρυζωνικότητα και τις Νέες Τεχνολογίες.
Για ποια εταιρία άραγε "κόπτεται" ο κ. Παπακωνσταντίνου ;
Πολλές οι συμπτώσεις....για την ψηφιακή Ελλάδα που "οραματίζεται"!

Λίγα λόγια ...πολλές εικόνες...

Είναι γνωστό ότι οι σύμβουλοι του κ. Παπανδρέου προσπαθούν να χτίσουν ένα ανθρώπινο πρόσωπο για λογαριασμό του αρχηγού τους. Και αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση δεν είναι λάθος και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Αποφάσισαν λοιπόν προχθές στην Θεσσαλονίκη να μιλήσει σε μια…στενή παρέα φίλων. Αυτό που λέμε εμείς και μείς! Και για να μην πουν ορισμένοι ότι θέλουμε να προβοκάρουμε τον Αρχηγό (αυτό το κάνει μόνος του δεν χρειάζεται βοήθεια), παρουσιάζουμε ένα σετ φωτογραφιών από τον χώρο που μαζεύτηκαν λίγοι και καλοί φίλοι για να τον ακούσουν στην Συμπρωτεύουσα!

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ…ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ…










Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ

Χθες αποκαλύψαμε το μυστικό έγγραφο σχετικά με τη πολύκροτη υπόθεση της SIEMENS και τον κ. Καραβέλα. Υποστηρίξαμε ότι τα παιδιά του γνωστού πλέον στην κοινή γνώμη φυγόδικου είχαν ιδρύσει εταιρεία στην οποία ο καλός και συμπονετικός πατέρας μεταβίβασε το χρήμα!

Και για να μην νομίζουν κάποιοι ότι όλα τούτα είναι λόγια του αέρα σας δίνουμε ορισμένα επιπρόσθετα στοιχεία για τον εμπλουτισμό των γνώσεων σας.

Οι επωνυμίες των εταιρειών στις οποίες περιήλθαν τελικώς τα ποσά είναι: CIBLUM SA και LARUTIL SA. Οι αυτές εταιρείες όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες έχουν έδρα την Ουρουγουάη και όχι τον Παναμά όπως αρχικά είχε πληροφορήσει την Πρεσβεία η Υπηρεσία διώξεως ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η επωνυμία της εταιρείας και η οποία είναι Παναμέζικη και στην οποία ανήκει το διαμέρισμα είναι η: MIDEN DEVELOPMENT SΑ

Τα παιδιά του κ. Καραβέλα, Ρωμύλος, Αλεξία, Χρυσάνθη-Βαλεντίνη και Φοίβη Καρβέλα είναι μέτοχοι αυτών των εταιριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικαστής Jorge Diaz έχει ήδη στα χέρια του το φάκελο με το αίτημα της δικαστικής συνδρομής και αφού επικοινώνησε με την Πρεσβεία διαμήνυσε ότι εντός των ημερών θα είναι σε θέση να προωθήσει σχετικά έγγραφα της δικογραφίας η οποία βρίσκεται στα χέρια του στο ΥΠΕΞ.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Αποκαλυπτικά στοιχεία στο φως για την υπόθεση Καραβέλα

(φωτογραφία από τηλεοπτικό στιγμιότυπο)

Πολύς λόγος γίνεται σήμερα για την σύλληψη των τέκνων του Χ.Καραβέλα από τις Ελληνικές Αρχές.

Σύμφωνα με ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο του ΥΠΕΞ και ασφαλής πληροφορίες του NonPaper300 τα τέκνα του κ.Καραβέλα είναι ιδιοκτήτες εταιριών με έδρα τον Παναμά που ο ίδιος είχε συστήσει και είχε μεταβιβάσει ποσό 3 εκ. δολλαρίων. !!!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δείξουμε πως μόνο τυχαία και άστοχη δεν ήταν η ενέργεια των Ελληνικών δικαστικών Αρχών…

Σύμφωνα λοιπόν με ΑΠΟΡΡΗΤΟ έγγραφο του ΥΠΕΞ ο φυγόδικος Χρήστος Καραβέλας δεν φαίνεται να βρίσκεται στην Ουρουγουάη.

Ο Χρήστος Καραβέλας εισήλθε στην Ουρουγουάη το Σεπτέμβριο του 2008 προκειμένου να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό. Ως εδώ τίποτα το περίεργο…
Στο λογαριασμό αυτό εστάλησαν 3 εκ. δολλάρια. Αποστολέας ήταν η σύζυγος του Μάρθα Καραβέλα.
Τα χρήματα απεστάλησαν από την τράπεζα–Bank of Cyprus Public Corporation LTD της Λευκωσίας και τον αριθμό λογαριασμού CY 98002003850000004027850106.

Το Μάρτιο του 2009 ο κ. Καράβελας επανήλθε στην Ουρουγουάη και συνέστησε 2 ανώνυμες εταιρίες με έδρα τον Παναμά , στις οποίες μεταβίβασε το ποσό των 3 εκ. ευρώ.

Ως ιδιοκτήτες των παραπάνω εταιριών εμφανίζονται τα τέκνα του κ. Καραβέλα και ως πρόεδρος ο γερμανός υπήκοος Oliver Hemmer.
Επιπλέον στις εν λόγω εταιρίες εμπλέκεται και βρετανός υπήκοος David Baker.

Στο διάστημα παραμονής του στην Ουρουγουάη ο Καραβέλας αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα αξίας 500,000 δολλαρίων στη λουτρόπολη Punta Del Este.

Το εν λόγω ακίνητο αγοράστηκε σε όνομα Παναμέζικης εταιρίας.

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών ο Χ.Καραβέλας εξήλθε της Ουρουγουάης (Απρίλιος 2009) και δεν φαίνεται έκτοτε να έχει επανέλθει σ’ αυτήν.

Αυτές της μέρες έγινε προσπάθεια πωλήσεως του εν λόγω ακινήτου μέσω πληρεξουσίου, την οποία απέτρεψαν οι Ουρουγουανές Αρχές.
(πληρεξούσιος είχε οριστεί ουρουγουανός υπήκοος ο οποίος εκλήθη από τον τοπικό δικαστή για κατάθεση.)

Τέλος υπάρχει διαβεβαίωση από τις τοπικές αρχές ότι οι καταθέσεις και το ακίνητο που αγόρασε κατά τη διάρκεια της παραμονής του, παραμένουν παγωμένα.
Όπως αποδεικνύεται από τα παραπάνω γεγονότα , τα τέκνα του κ. Καραβέλα είχαν συμμετοχή στην προσπάθεια ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και η σύλληψή τους δεν προκαλεί αίσθηση…