Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008

Περίεργες συμπτώσεις


Ο εισαγγελέας κ. Κολιούσης ανέλαβε κατά έναν περίεργο τρόπο να δημιουργήσει ένα μεγάλο πολιτικό ζήτημα στον τόπο την ώρα που η παγκόσμια κοινότητα και η Ελλάδα φυσικά ταλανίζεται από την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων 50 ετών. Το λέμε γιατί ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα του μέσα στο δικαστικό σύστημα και όχι παίζοντας ένα απίστευτο πολιτικό παιχνίδι. Φυσικά θα πρέπει να θεωρήσουμε περισσότερο επικίνδυνους αυτούς που τον έπεισαν και τον έσπρωξαν να προχωρήσει σε αυτή την ακραία χειρονομία.

Περιέργως όμως μαθαίνουμε ότι ο συχωρεμένος εξάδελφος του νέου Τερτσέτη-Αχιλέας Κολιούσης- ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το 1977 έως το 1989. Για ακούστε και αυτό. Ήταν και υφυπουργός Γεωργίας το 1986!!! Υπάρχει και κάτι ακόμα: Ο συχωρεμένος ήταν το 1996 πρόεδρος της περιβόητης Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου!!! Δεν έχουμε πληροφορίες μέχρι πότε υπηρέτησε στο συγκεκριμένο πόστο.

Πάντως εδώ μιλάμε για απίστευτες και σατανικές συμπτώσεις.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και οι απαντήσεις τους εξ ίσου ενδιαφέρουσες. Σήμερα θα προτιμούσαμε να ρωτήσουμε μόνο ένα πράγμα τον κ. Εισαγγελέα:

Θα είστε υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Κολιούση;